Mama gaat logeren

Informatie

Waarschijnlijk ben je bij dit boek terecht gekomen omdat je je in een pittige situatie bevindt. Het boek Mama gaat logeren gaat daar namelijk over. Het boek is geschreven om samen met kinderen tussen de 3 en 8 jaar te lezen. Dit boek kan je helpen om de huidige situatie binnen het gezin gemakkelijker bespreekbaar te maken: dat mama (en/of papa) zoals het thuis gaat ook niet leuk vinden, dat prikkels
soms moeilijk zijn, dat het niet de schuld van de kinderen is als het niet goed gaat met mama of papa. Of met mama én papa, omdat er veel meer ruzie thuis is. Belangrijke thema’s zijn op luchtige, grappige en herkenbare wijze in het verhaal verwerkt.

Het is ook niet zomaar een verzonnen verhaal, dit boek is gebaseerd op ons eigen verhaal. Mama gaat logeren is het soort boek dat wij zelf hadden willen gebruiken om met de kinderen te lezen. Als basis voor dit boek hebben we onze eigen ervaringen gebruikt, maar ook onze kennis en ervaring als hulpverleners hebben we er in verwerkt. We hopen dan ook dat dit boek ook voor jullie als bemoediging en ter ondersteuning kan dienen. Op de bijbehorende website www.mamagaatlogeren.nl staan de belangrijkste thema’s kort uitgewerkt.

Downloads

Overige

Betrokkenen

Flaptekst

Dit boek vertelt het verhaal van Freek en zijn familie. Freek moet zijn moeder een tijdje missen omdat het niet zo goed gaat met haar. Daarom gaat ze een tijdje logeren in een soort ziekenhuis. Dat vindt Freek helemaal niet zo leuk en dit boek gaat daarover.

Het is niet alleen maar een verzonnen verhaal, het vertelt ook het verhaal van ons gezin toen wij dit meemaakten. We hopen dat dit boek helpt omdat het bij jou thuis misschien wel een beetje gaat zoals bij Freek. Het kan helpen er met elkaar over te praten en samen te leren er het beste van te maken. Veel leesplezier toegewenst!

Voor de papa’s en mama’s hoort er een website bij dit boek: www.mamagaatlogeren.nl

Uitgaven

Van de boek is de volgende uitgave beschikbaar:

Hardcover

Uitgever: Stad op een berg
Auteur: Erwin de Ruiter
Illustrator: Mendel de Kok
Taal: Nederlands
Druk: 1e uitgave
Verschenen: november 2018
Boeksoort: Hardcover
Pagina’s: 66
Formaat: 200 mm x 200 mm
Bindwijze: Hardcover
Vormgeving: Jessica de Jong
ISBN: 9789492447005
Winkelprijs: € 22,50
Beschikbaarheid: v.a. november 2018

Bestel boek

Onze (digitale) boeken zijn verkrijgbaar op deze website, bij de betere boekhandel en diverse online verkopers.

Verschenen ISBN-nummers bij deze titel als hardcover: 9789492447005
Digitaal: geen

Wilt u dit boek bestellen? Klik dan hier
Bestellen als boekhandel? Klik dan hier