Civil servant.blog

Wij werken met tientallen ambtenaren heel hard om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen of dat deze van matige kwaliteit zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De ontwikkeling hiervan zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Wij hebben u, collega ambtenaren, nodig om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.
In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.

ημερήσια φροντίδα
Erwin de Ruiter

Εργαστείτε την καλύτερη φροντίδα;

Tweemaal deze week kwam het uit verschillende hoek langs: ‘Werk is de beste zorg’. Florijn, oud-wethouder van gemeente Rotterdam, zou dit credo als een van de eersten hebben geuit. Ik kan mij er niet in vinden en er lijken onderhuids een aantal maatschappelijke tendensen te spelen die een dergelijke uitspraak doen ontlokken.

Διαβάστε περισσότερα "
Erwin de Ruiter
Erwin de Ruiter

Γελάω με λόξιγκα

Ik hik een schaterlach Sta gierend op mijn voeten Verslik en proest het uit Hap naar adem Praat te luid Met tranen in de ogen Hortend, stotend onnavolgbaar opgetogen Stamel ik wat oeverloos gezever Ben het alweer zat Dat weeïg gevoel Als ik brullend op de tafel Of over grond

Διαβάστε περισσότερα "
elΕλληνικά

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Και λάβετε τις τελευταίες αναρτήσεις, δημοσιεύσεις, ενημερώσεις και εκπτώσεις!

Εκδότης City on a Mountain | Zin Vol Zin | Chesterton.NOW | Officer.blog | Mama Goes to Stay