Civil servant.blog

Wij werken met tientallen ambtenaren heel hard om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen of dat deze van matige kwaliteit zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De ontwikkeling hiervan zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Wij hebben u, collega ambtenaren, nodig om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.
In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.

Duurzaamheid
Erwin de Ruiter

Soothing the conscience

‘De wereld staat in brand en ik sta mij te warmen‘, zo schreef ik eens. Maar na een gesprek op een feestje een tijd geleden kwam ik er achter dat er ook mensen zijn die zich niet warmen, die niet eens kijken. Het interesseert hen niet. Het raakt niet aan

Read more "
Erwin de Ruiter
Erwin de Ruiter

I hiccup a hoot

Ik hik een schaterlach Sta gierend op mijn voeten Verslik en proest het uit Hap naar adem Praat te luid Met tranen in de ogen Hortend, stotend onnavolgbaar opgetogen Stamel ik wat oeverloos gezever Ben het alweer zat Dat weeïg gevoel Als ik brullend op de tafel Of over grond

Read more "
Afmelden
Erwin de Ruiter
Dormant

Heb je je wel eens afgevraagd hoe een ambtenaar zich (af)meld als hij beseft dat

Read more "
 • Reflections

  17,50
  17,50
 • The Didache

  14,95
  14,95

  The teaching of the apostles, called "the doctrine" for short, or the Didache. The Didache is very old and is dated around the first century.

 • Dealing with temptation

  12,50
  12,50

  This book is about dealing with temptations, breaking patterns and being focused on God. How sneaky temptations can be, how comprehensive and dangerous, is discussed using the theme of sex addiction.

 • Mommy goes to stay

  19,9522,50
  19,9522,50

  A richly illustrated read-along book with a serious subject in light-hearted and sometimes funny narration. Especially suitable for families in which one of the parents is receiving psychological help and is temporarily unable to stay at home.

en_USEnglish

Sign up for the newsletter

And receive the latest posts, publications, updates and discounts!

Publisher City on a Mountain | Sense Full | Chesterton.NOW | Officer.blog | Mama Goes to Stay