Saltar al contenido

Publicaciones en línea

ambtenaar3

Wij werken met tientallen ambtenaren heel hard om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen of dat deze van matige kwaliteit zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De ontwikkeling hiervan zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Wij hebben u, collega ambtenaren, nodig om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.

In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.

Recent verschenen blogs:

pexels-sides-imagery-3141240
¿Poder sin contrapoder?
En este momento, la sociedad está pasando por muchas cosas. En todo el mundo, pero también en los Países Bajos. Oigo un parlamento "saliente" descaradamente mentiroso...
pexels-dom-j-310436
Y su nombre era Corona de Luz
El idílico y próspero pueblo estaba situado en un lugar bajo junto al mar. Los habitantes del pueblo estaban bien y disfrutaban...
Q149
La historia
El final de una frase está en la cola. Especialmente el punto. Me consuelo con un...

Recent verschenen citaten:

b84678a6-c8b9-449b-838a-680dac85f297
Q124b
q110c
q109d
img_6641
es_ESEspañol

Suscribirse al boletín de noticias

¡Y reciba los últimos posts, publicaciones, actualizaciones y descuentos!

Editorial Ciudad en la Montaña | Zin Vol Zin | Chesterton.NOW | Oficial.blog | Mamá se va a quedar