Aller au contenu

Maman va rester

22,50

Qté Prix
2+19,95

Un livre d'accompagnement richement illustré qui traite d'un sujet sérieux dans un récit léger et parfois drôle. Particulièrement adapté aux familles dans lesquelles l'un des parents bénéficie d'une aide psychologique et est temporairement incapable de rester à la maison.

En stock

UGS : 9789492447005 Catégorie : Étiquettes : ,

Flaptekst

Dit boek vertelt het verhaal van Freek en zijn familie. Freek moet zijn moeder een tijdje missen omdat het niet zo goed gaat met haar. Daarom gaat ze een tijdje logeren in een soort ziekenhuis. Dat vindt Freek helemaal niet zo leuk en dit boek gaat daarover.

Il ne s'agit pas seulement d'une histoire inventée, mais aussi de l'histoire de notre famille lorsque nous avons traversé cette épreuve. Nous espérons que ce livre vous aidera, car peut-être que chez vous, les choses sont un peu comme chez Freek. Il peut être utile d'en parler ensemble et d'apprendre à tirer le meilleur parti de la situation. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir de lecture !

Voor de papa’s en mama’s hoort er een website bij dit boek: www.mamagaatlogeren.nl

Meer informatie

Waarschijnlijk ben je bij dit boek terecht gekomen omdat je je in een pittige situatie bevindt. Het boek Maman va rester gaat daar namelijk over. Het boek is geschreven om samen met kinderen tussen de 3 en 8 jaar te lezen. Dit boek kan je helpen om de huidige situatie binnen het gezin gemakkelijker bespreekbaar te maken: dat mama (en/of papa) zoals het thuis gaat ook niet leuk vinden, dat prikkels soms moeilijk zijn, dat het niet de schuld van de kinderen is als het niet goed gaat met mama of papa. Of met mama én papa, omdat er veel meer ruzie thuis is. Belangrijke thema’s zijn op luchtige, grappige en herkenbare wijze in het verhaal verwerkt.

Het is ook niet zomaar een verzonnen verhaal, dit boek is gebaseerd op ons eigen verhaal. Maman va rester is het soort boek dat wij zelf hadden willen gebruiken om met de kinderen te lezen. Als basis voor dit boek hebben we onze eigen ervaringen gebruikt, maar ook onze kennis en ervaring als hulpverleners hebben we er in verwerkt. We hopen dan ook dat dit boek ook voor jullie als bemoediging en ter ondersteuning kan dienen. Op de bijbehorende website staan de belangrijkste thema’s kort uitgewerkt.

Overige

Boekpreview (lage kwaliteit)

Wil je weten wat de pers over dit boek zegt of wat anderen van dit boek vinden? Klik dan hier: reviews & recensies

Poids 300 g
Dimensions 200 × 200 × 12 mm
Uitgever

Editeur City on a Mountain

Auteur

Erwin de Ruiter

Illustrator

Mendel de Kok

Design

Jessica de Jong

ISBN

9789492447005

Taal

Nederlands

Pagina's

66

Bindwijze

Couverture rigide

Print

full-colour print, full-colour omslag

Eerste uitgave

Novembre 2018

Huidige uitgave

Eerste, November 2018

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Mama gaat logeren”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

fr_FRFrançais