Aller au contenu

Encore une fois (carte)

1,50

Koop meer (verschillende) kaarten en ontvang flinke korting! Korting word automatisch toegepast.

Qté Prix
0-21,50
3-51,20
6-91,05
10-190,98
20+0,90

Série de cartes postales amusantes, drôles et touchantes avec des images et/ou des citations de Gilbert Keith Chesterton (1875-1936).

Dit product is (onderdeel van) een serie ansichtkaarten met afbeeldingen en/of citaten van Gilbert Keith Chesterton (1875-1936). Chesterton was een Engels journalist, schrijver, kunstcriticus, dichter, apologeet, essayist, en nog veel meer. Dit alles deed hij met flair, scherpe humor en intellect. Hij is een van de grootste schrijvers en denkers van de 20e eeuw. Lees meer van en over Chesterton op ons blog.

Dit product bestaat uit de volgende kaart(en):
  • Ansichtkaart met citaat van G.K. Chesterton: “Het is mogelijk dat God elke ochtend ‘Nog een keer’ zegt tegen de zon en elke avond ‘Nog een keer’ tegen de maan. Het is misschien niet een automatische noodzaak dat madeliefjes op elkaar lijken. Het kan zijn dat God ze afzonderlijk maakt, maar nooit moe wordt om ze te maken. Het kan zijn dat Hij de eeuwige gretigheid heeft van een kind, want wij hebben gezondigd en zijn oud geworden en onze Vader is jonger dan wij.”

NB: bij dit product word geen envelop meegeleverd

Dimensions 135 × 135 mm
Editeur

Editeur City on a Mountain

Style de reliure

Ansichtkaart

Langue

Néerlandais

Materiaal

Natuurkarton (wit, 300g), ecolabel voor versterking & beheersing van milieubehoud.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Nog een keer (kaart)”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

fr_FRFrançais