Civil servant.blog

Wij werken met tientallen ambtenaren heel hard om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen of dat deze van matige kwaliteit zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De ontwikkeling hiervan zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Wij hebben u, collega ambtenaren, nodig om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.
In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.

Erwin de Ruiter

Mi a kemény munka

Sinds ik als ambtenaar werkzaam ben, weet ik wat hard werken is. De stereotype grapjes worden natuurlijk wel elke verjaardag gemaakt, er is tenslotte een fijne karikatuur te maken van ‘de’ ambtenaar. En ik doe graag mee: ‘Werkzaam? Aanwezig bedoel je’. Maar in het eggie is het vroeg beginnen, laat

Bővebben "
Polgári engedetlenség
Erwin de Ruiter

Hatalom ellenhatalom nélkül?

Er speelt maatschappelijk gezien veel op dit moment. Wereldwijd, maar ook in Nederland. Ik verneem een ongegeneerd liegende ‘demissionaire’ volksvertegenwoordiging die desondanks grote besluiten nemen, desinformatie van hen die anderen betichten van desinformatie, censuur op sociale platformen, eenzijdige berichtgeving in media en gesmoorde kritische (wetenschappelijke) stemmen. En een toename van

Bővebben "
 • Reflections

  17,50
  17,50
 • A Didache

  14,95
  14,95

  Az apostolok tanítása, vagy röviden a Didache. A Didache nagyon régi, és az első század körülre datálható.

 • A kísértés kezelése

  12,50
  12,50

  Ez a könyv a kísértések kezeléséről, a minták megtöréséről és az Istenre való összpontosításról szól. Hogy a kísértések milyen alattomosak, milyen széleskörűek és veszélyesek lehetnek, azt a szexfüggőség témája alapján tárgyaljuk.

 • Anya elmegy maradni

  19,9522,50
  19,9522,50

  Gazdagon illusztrált kísérőkönyv egy komoly témáról könnyed és néha vicces elbeszélésben. Különösen alkalmas olyan családok számára, ahol az egyik szülő pszichológiai segítséget kap, és átmenetileg nem tud otthon maradni.

hu_HUMagyar

Feliratkozás a hírlevélre

És kapja meg a legújabb bejegyzéseket, kiadványokat, frissítéseket és kedvezményeket!

Kiadó City on a Mountain | Zin Vol Zin | Chesterton.NOW | Officer.blog | Mama megy maradni