Funcionário público.blog

Wij werken met tientallen ambtenaren heel hard om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen of dat deze van matige kwaliteit zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De ontwikkeling hiervan zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Wij hebben u, collega ambtenaren, nodig om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.
In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.

Erwin de Ruiter

Ideais do político - aforismo #2

De idealen van de politicus komen uit; in zijn politieke carrière kleedde hij de zorg helemaal uit, in zijn ouderdom werd hij niet meer uitgekleed. Een variatie op Kierkegaard aforisme: ‘De ouderdom realiseert de dromen der jeugd: dat ziet men aan Swift, in zijn jonge jaren bouwde hij een gekkenhuis,

Leia mais "
Erwin de Ruiter

Dizendo adeus

Iedereen kent het wel; het verlaten van een team of afdeling vanwege doorstroom, herstructurering, pensionering, of anderszins. En dan moet er afscheid worden genomen van gewaardeerde collega’s. Dit keer viel mij in om op Kierkegaardiaanse wijze afscheid te nemen. En daar heb ik me van te voren al lekker aan kunnen

Leia mais "
Erwin de Ruiter
Dizendo adeus

Iedereen kent het wel; het verlaten van een team of afdeling vanwege doorstroom, herstructurering, pensionering,

Leia mais "
 • Reflexões

  17,50
  17,50
 • A Didache

  14,95
  14,95

  O Ensinamento dos Apóstolos, ou Didache, para abreviar. A Didache é muito antiga e é datada por volta do primeiro século.

 • Lidar com a tentação

  12,50
  12,50

  Este livro é sobre como lidar com a tentação, quebrar padrões e focar em Deus. Como as tentações sorrateiras podem ser, quão abrangentes e perigosas, são discutidas com base no tema do vício sexual.

 • A mãe vai para ficar

  19,9522,50
  19,9522,50

  Um livro de companhia ricamente ilustrado com um tema sério em narrativa ligeira e por vezes engraçada. Especialmente adequado para famílias em que um dos pais recebe ajuda psicológica e é temporariamente incapaz de ficar em casa.

pt_PTPortuguês

Subscrever a newsletter

E receba os últimos posts, publicações, actualizações e descontos!

Cidade Editora na Montanha | Zin Vol Zin | Chesterton.NOW | Officer.blog | Mama vai para ficar