Государственный служащий.блог

Wij werken met tientallen ambtenaren heel hard om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen of dat deze van matige kwaliteit zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De ontwikkeling hiervan zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Wij hebben u, collega ambtenaren, nodig om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.
In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.

#AtWork
Эрвин де Руйтер

Бесплодная идея

Bij mij op het werk¹ heeft de manager iets nieuws bedacht: de fruitmand. ‘In het belang van het algehele welzijn van de individuele medewerker’, zo was te lezen op het haastig, maar triomfantelijk geschreven briefje dat naast het goed gevulde mandje vol mandarijnen prijkte. ‘En‘, maar dat stond niet op het briefje, ‘ter

Читать далее "
Эрвин де Руйтер

Что такое тяжелая работа

Sinds ik als ambtenaar werkzaam ben, weet ik wat hard werken is. De stereotype grapjes worden natuurlijk wel elke verjaardag gemaakt, er is tenslotte een fijne karikatuur te maken van ‘de’ ambtenaar. En ik doe graag mee: ‘Werkzaam? Aanwezig bedoel je’. Maar in het eggie is het vroeg beginnen, laat

Читать далее "
 • Размышления

  17,50
  17,50
 • Дидахе

  14,95
  14,95

  Учение апостолов, или сокращенно Дидахе. Дидахе очень древний и датируется примерно первым веком.

 • Борьба с искушением

  12,50
  12,50

  Эта книга о том, как справиться с искушением, разрушить шаблоны и сосредоточиться на Боге. Насколько коварными могут быть искушения, насколько масштабными и опасными, обсуждается на основе темы сексуальной зависимости.

 • Мама уходит к себе

  19,9522,50
  19,9522,50

  Богато иллюстрированная книга-компаньон, в которой серьезная тема раскрывается в легкомысленном и порой забавном изложении. Особенно подходит для семей, в которых один из родителей получает психологическую помощь и временно не может оставаться дома.

ru_RUРусский

Подписаться на рассылку новостей

И получать последние сообщения, публикации, обновления и скидки!

Издатель Город на горе | Zin Vol Zin | Chesterton.NOW | Officer.blog | Mama Goes to Stay