Ga naar de inhoud
Home » Ondersteun Zin Vol Zin

Ondersteun Zin Vol Zin

Bedankt dat je ons wil ondersteunen! Jouw steun helpt ons om te blijven denken, schrijven en publiceren vanuit een christelijk perspectief over relevante thema’s. Je kunt ons maandelijks ondersteunen met een klein bedrag of een eenmalige bijdrage doen. Wij zijn blij met elke bijdrage!
Uitgeverij Stad op een berg en de blog ZinVolZin worden door stichting Stad op een berg bekostigd. Een middel van Stad op een berg is om boeken, blogs en activiteiten aan te bieden. Natuurlijk worden er kosten gemaakt zoals het onderhoud van de websites en voor het uitgeven van boeken. Daarnaast wordt er met name veel tijd geïnvesteerd. Dit doen we graag in de hoop dat het vruchten zal afwerpen en het u mag inspireren. Helpt u mee door ons te ondersteunen?

Dit kan door gebed voor ons en voor een ieder die deze website bezoekt, boeken leest of anderzijds betrokken is.

Indien u het kunt missen is ook een financiële bijdrage welkom.

Ondersteun ons door:

  •  Onze producten voor uzelf of voor een ander te kopen;
  • Hierboven een bijdrage over te maken;
  • Bekendheid te geven aan onze blogs en boeken door een beoordeling te schrijven bij onze boeken. Of door te helpen met de vindbaarheid en verspreiding van onze artikelen door deze aan te bevelen of te delen op uw sociale media. Door mensen in uw omgeving te attenderen op deze website. Door artikelen en blogs te delen met uw vrienden en kennissen;
  • Door uw tijd, expertise of talenten in te zetten. Neem dan contact met ons op.

Of steun ons met Bitcoin:

GRATIS BOEK 'OMGAAN MET VERLEIDING'!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN GRATIS DIGITAAL BOEK (PDF).

We sturen je geen spam! We geven je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.