Online publicaties

ambtenaar3

Wij werken met tientallen ambtenaren heel hard om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen of dat deze van matige kwaliteit zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De ontwikkeling hiervan zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Wij hebben u, collega ambtenaren, nodig om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.

In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.

Recent verschenen blogs:

pexels-sides-imagery-3141240
Macht zonder tegenmacht?
Er speelt maatschappelijk gezien veel op dit moment. Wereldwijd, maar ook in Nederland. Ik verneem een ongegeneerd liegende ‘demissionaire’ volksvertegenwoordiging…
pexels-dom-j-310436
En zijn naam was Lichtkrans
Op een laaggelegen plaats aan zee lag het idyllische en welvarende dorp. De dorpelingen hadden het goed en vermaakten zich…
Q149
Het verhaal
Het einde van een zin Zit hem in de staart. Met name nog de punt. Ik troost mij met een…

Recent verschenen citaten:

b84678a6-c8b9-449b-838a-680dac85f297
Q124b
q110c
q109d
img_6641