Avançar para o conteúdo

A mãe vai para ficar

22,50

Qtd Preço
2+19,95

Een rijk geïllustreerd samenleesboek met een serieus onderwerp in luchtige en soms grappige vertelling. Speciaal geschikt voor gezinnen waarbij een van de ouders psychische hulp krijgt en tijdelijk niet thuis kan verblijven.

Em stock

REF: 9789492447005 Categoria: Etiquetas: ,

Flaptekst

Dit boek vertelt het verhaal van Freek en zijn familie. Freek moet zijn moeder een tijdje missen omdat het niet zo goed gaat met haar. Daarom gaat ze een tijdje logeren in een soort ziekenhuis. Dat vindt Freek helemaal niet zo leuk en dit boek gaat daarover.

Não é apenas uma história inventada, conta também a história da nossa família quando passámos por isto. Esperamos que este livro o ajude porque talvez em sua casa as coisas sejam um pouco como as de Freek. Pode ajudar a falar um com o outro e aprender em conjunto a tirar o melhor partido disso. Desejamos-lhe muito prazer de leitura!

Voor de papa’s en mama’s hoort er een website bij dit boek: www.mamagaatlogeren.nl

Meer informatie

Waarschijnlijk ben je bij dit boek terecht gekomen omdat je je in een pittige situatie bevindt. Het boek A mãe vai para ficar gaat daar namelijk over. Het boek is geschreven om samen met kinderen tussen de 3 en 8 jaar te lezen. Dit boek kan je helpen om de huidige situatie binnen het gezin gemakkelijker bespreekbaar te maken: dat mama (en/of papa) zoals het thuis gaat ook niet leuk vinden, dat prikkels soms moeilijk zijn, dat het niet de schuld van de kinderen is als het niet goed gaat met mama of papa. Of met mama én papa, omdat er veel meer ruzie thuis is. Belangrijke thema’s zijn op luchtige, grappige en herkenbare wijze in het verhaal verwerkt.

Het is ook niet zomaar een verzonnen verhaal, dit boek is gebaseerd op ons eigen verhaal. A mãe vai para ficar is het soort boek dat wij zelf hadden willen gebruiken om met de kinderen te lezen. Als basis voor dit boek hebben we onze eigen ervaringen gebruikt, maar ook onze kennis en ervaring als hulpverleners hebben we er in verwerkt. We hopen dan ook dat dit boek ook voor jullie als bemoediging en ter ondersteuning kan dienen. Op de bijbehorende website staan de belangrijkste thema’s kort uitgewerkt.

Overige

Boekpreview (lage kwaliteit)

Wil je weten wat de pers over dit boek zegt of wat anderen van dit boek vinden? Klik dan hier: reviews & recensies

Peso 300 g
Dimensões (C x L x A) 200 × 200 × 12 mm
Uitgever

Cidade Editora na Montanha

Auteur

Erwin de Ruiter

Illustrator

Mendel de Kok

Desenho

Jessica de Jong

ISBN

9789492447005

Taal

Nederlands

Pagina's

66

Bindwijze

Capa dura

Print

full-colour print, full-colour omslag

Eerste uitgave

Novembro de 2018

Huidige uitgave

Eerste, November 2018

Avaliações

Ainda não existem avaliações.

Seja o primeiro a avaliar “Mama gaat logeren”

O seu endereço de email não será publicado.

pt_PTPortuguês