Avançar para o conteúdo

A mãe vai para ficar

22,50

Qtd Preço
2+19,95

Um livro de companhia ricamente ilustrado com um tema sério em narrativa ligeira e por vezes engraçada. Especialmente adequado para famílias em que um dos pais recebe ajuda psicológica e é temporariamente incapaz de ficar em casa.

Em stock

REF: 9789492447005 Categoria: Etiquetas: ,

Texto da aba

Dit boek vertelt het verhaal van Freek en zijn familie. Freek moet zijn moeder een tijdje missen omdat het niet zo goed gaat met haar. Daarom gaat ze een tijdje logeren in een soort ziekenhuis. Dat vindt Freek helemaal niet zo leuk en dit boek gaat daarover.

Não é apenas uma história inventada, conta também a história da nossa família quando passámos por isto. Esperamos que este livro o ajude porque talvez em sua casa as coisas sejam um pouco como as de Freek. Pode ajudar a falar um com o outro e aprender em conjunto a tirar o melhor partido disso. Desejamos-lhe muito prazer de leitura!

Voor de papa’s en mama’s hoort er een website bij dit boek: www.mamagaatlogeren.nl

Mais informações

Waarschijnlijk ben je bij dit boek terecht gekomen omdat je je in een pittige situatie bevindt. Het boek A mãe vai para ficar gaat daar namelijk over. Het boek is geschreven om samen met kinderen tussen de 3 en 8 jaar te lezen. Dit boek kan je helpen om de huidige situatie binnen het gezin gemakkelijker bespreekbaar te maken: dat mama (en/of papa) zoals het thuis gaat ook niet leuk vinden, dat prikkels soms moeilijk zijn, dat het niet de schuld van de kinderen is als het niet goed gaat met mama of papa. Of met mama én papa, omdat er veel meer ruzie thuis is. Belangrijke thema’s zijn op luchtige, grappige en herkenbare wijze in het verhaal verwerkt.

Het is ook niet zomaar een verzonnen verhaal, dit boek is gebaseerd op ons eigen verhaal. A mãe vai para ficar is het soort boek dat wij zelf hadden willen gebruiken om met de kinderen te lezen. Als basis voor dit boek hebben we onze eigen ervaringen gebruikt, maar ook onze kennis en ervaring als hulpverleners hebben we er in verwerkt. We hopen dan ook dat dit boek ook voor jullie als bemoediging en ter ondersteuning kan dienen. Op de bijbehorende website staan de belangrijkste thema’s kort uitgewerkt.

Outros

Boekpreview (lage kwaliteit)

Quer saber o que a imprensa diz sobre este livro ou o que os outros pensam sobre ele? Depois clique aqui: classificações e revisões

Peso 300 g
Dimensões (C x L x A) 200 × 200 × 12 mm
Editora

Cidade Editora na Montanha

Autor

Erwin de Ruiter

Illustrator

Mendel de Kok

Desenho

Jessica de Jong

ISBN

9789492447005

Idioma

Holandês

Páginas

66

Estilo de encadernação

Capa dura

Imprimir

full-colour print, full-colour omslag

Primeira edição

Novembro de 2018

Número actual

Eerste, November 2018

Avaliações

Ainda não existem avaliações.

Seja o primeiro a avaliar “Mama gaat logeren”

O seu endereço de email não será publicado.

pt_PTPortuguês