Ugrás a tartalomra

Anya elmegy maradni

22,50

Mny Ár
2+19,95

Gazdagon illusztrált kísérőkönyv egy komoly témáról könnyed és néha vicces elbeszélésben. Különösen alkalmas olyan családok számára, ahol az egyik szülő pszichológiai segítséget kap, és átmenetileg nem tud otthon maradni.

Készleten

Cikkszám: 9789492447005 Kategória: Címkék: ,

Flaptekst

Dit boek vertelt het verhaal van Freek en zijn familie. Freek moet zijn moeder een tijdje missen omdat het niet zo goed gaat met haar. Daarom gaat ze een tijdje logeren in een soort ziekenhuis. Dat vindt Freek helemaal niet zo leuk en dit boek gaat daarover.

Het is niet alleen maar een verzonnen verhaal, het vertelt ook het verhaal van ons gezin toen wij dit meemaakten. We hopen dat dit boek helpt omdat het bij jou thuis misschien wel een beetje gaat zoals bij Freek. Het kan helpen er met elkaar over te praten en samen te leren er het beste van te maken. Veel leesplezier toegewenst!

Voor de papa’s en mama’s hoort er een website bij dit boek: www.mamagaatlogeren.nl

Meer informatie

Waarschijnlijk ben je bij dit boek terecht gekomen omdat je je in een pittige situatie bevindt. Het boek Anya elmegy maradni gaat daar namelijk over. Het boek is geschreven om samen met kinderen tussen de 3 en 8 jaar te lezen. Dit boek kan je helpen om de huidige situatie binnen het gezin gemakkelijker bespreekbaar te maken: dat mama (en/of papa) zoals het thuis gaat ook niet leuk vinden, dat prikkels soms moeilijk zijn, dat het niet de schuld van de kinderen is als het niet goed gaat met mama of papa. Of met mama én papa, omdat er veel meer ruzie thuis is. Belangrijke thema’s zijn op luchtige, grappige en herkenbare wijze in het verhaal verwerkt.

Het is ook niet zomaar een verzonnen verhaal, dit boek is gebaseerd op ons eigen verhaal. Anya elmegy maradni is het soort boek dat wij zelf hadden willen gebruiken om met de kinderen te lezen. Als basis voor dit boek hebben we onze eigen ervaringen gebruikt, maar ook onze kennis en ervaring als hulpverleners hebben we er in verwerkt. We hopen dan ook dat dit boek ook voor jullie als bemoediging en ter ondersteuning kan dienen. Op de bijbehorende website staan de belangrijkste thema’s kort uitgewerkt.

Overige

Boekpreview (lage kwaliteit)

Wil je weten wat de pers over dit boek zegt of wat anderen van dit boek vinden? Klik dan hier: reviews & recensies

Tömeg 300 g
Méretek 200 × 200 × 12 mm
Uitgever

Kiadó City on a Mountain

Szerző

Erwin de Ruiter

Illustrator

Mendel de Kok

Tervezés

Jessica de Jong

ISBN

9789492447005

Taal

Nederlands

Pagina's

66

Bindwijze

Hardcover

Print

full-colour print, full-colour omslag

Eerste uitgave

November 2018

Huidige uitgave

Eerste, November 2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mama gaat logeren” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

hu_HUMagyar