Ga naar de inhoud
Home » Alle berichten » Nieuws » PERSBERICHT | Omgaan met verleiding

PERSBERICHT | Omgaan met verleiding

Steun ons Klik hier

Omgaan met verleiding – over de verslavende werking van porno (en andere verleidingen)

Cover OMV SmallHet boek Omgaan met verleiding is geschreven door Erwin de Ruiter nadat hij bij zichzelf en anderen constateerde hoe moeilijk het is om tot daadwerkelijke verandering te komen. Ondanks dat Jezus ons vrij maakt lijken we toch gebonden te blijven. Hoe kan dat?

Vanuit zijn ruime werkervaring als hulpverlener werd zijn interesse gewekt voor het gedragsmatige aspect, terwijl zijn geloof hem dreef te zoeken naar het geestelijke component.

Vanwege de grote hang naar onmiddellijke bevrediging van de eigen verlangens in deze tijd, en de enorme destructieve kracht van de seksindustrie die de ziel van de mens en (daarmee) van hele gezinnen van binnenuit aantast, wil dit boek zich juist op deze verleiding richten. Veel van de besproken principes gelden ook voor andere verleidingen en verslavingen.

Het resultaat is een aansprekend boek, dat theorie en praktijk combineert en daarmee goed toepasbaar is voor mensen die wel eens worstelen met verleidingen. Het (klein) formaat van het boek zet het hele thema in perspectief: het probleem of de verleiding is niet onoverkomelijk, de oplossing vereist geen vuistdik boek maar een Persoon.

Dit boek is dan ook geen uitputtende verhandeling van alle mogelijke (psychologische) theorieën en modellen, en geen moralistisch over-geestelijk boek. Het is een handzaam, handig en inzicht gevend werk. Een boek dat aanspoort het elders te zoeken, bij Iemand anders, en het er zeker niet bij te laten zitten.

Deze uitgave is vanwege de prijs en mooie uitvoering bijzonder geschikt om als kado weg te geven. Daarnaast is het formaat ideaal om lekker bij je te steken en het onderweg naar huis, werk of vakantie te lezen.

De basis van dit boek bevindt zich in de 5-delige serie over seksverslaving die eerder op het blog For I Have Seen is verschenen. In het boek is het thema meer doordacht uitgeschreven, heeft een nieuwe indeling gekregen met verbeterde onderlinge samenhang en is er nieuw materiaal toegevoegd.

GRATIS BOEK 'OMGAAN MET VERLEIDING'!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN GRATIS DIGITAAL BOEK (PDF).

We sturen je geen spam! We geven je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

GRATIS boek 'Omgaan met verleiding'!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang gratis een digitaal boek (PDF).

We sturen je geen spam! We sturen je gegevens niet naar derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Erwin de Ruiter

Erwin de Ruiter

"De ene mens tracht zich uit te drukken in boeken, een ander in laarzen; beide falen waarschijnlijk." - G.K. Chesterton

Geef een reactie