Mama jedzie, żeby zostać

 

Drogi gościu,

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je je in een pittige situatie bevindt. Het boek Mama gaat logeren gaat daar namelijk over. En dit boek kan je helpen om de huidige situatie binnen het gezin gemakkelijker bespreekbaar te maken: dat mama (en/of papa) zoals het thuis gaat ook niet leuk vinden, dat prikkels soms moeilijk zijn, dat het niet de schuld van de kinderen is als het niet goed gaat met mama of papa. Of met mama én papa, omdat er veel meer ruzie thuis is. Dit zijn belangrijke thema’s die op luchtige, grappige en herkenbare wijze in het verhaal zijn verwerkt.

Het is ook niet zomaar een verzonnen verhaal, dit boek is gebaseerd op ons eigen verhaal. Op deze website staan de belangrijkste thema’s kort uitgewerkt. Daarnaast willen we deze website gebruiken als verlengstuk van het boek voor verdere informatie of doorverwijzing.Mama gaat logeren is het soort boek dat wij zelf hadden willen gebruiken om met de kinderen te lezen. Als basis voor dit boek hebben we onze eigen ervaringen gebruikt, maar ook onze kennis en ervaring als hulpverleners hebben we er in verwerkt. We hopen dan ook dat dit boek voor jullie als bemoediging en ter ondersteuning kan dienen.

Erwin de Ruiter

Boek

Mama jedzie, żeby zostać

Dit boek vertelt het verhaal van Freek en zijn familie. Freek moet zijn moeder een tijdje missen omdat het niet zo goed gaat met haar. Daarom gaat ze een tijdje logeren in een soort ziekenhuis. Dat vindt Freek helemaal niet zo leuk en dit boek gaat daarover.

Nie jest to tylko zmyślona historia, opowiada również historię naszej rodziny, gdy przez to przechodziliśmy. Mamy nadzieję, że ta książka Wam pomoże, bo może w Waszym domu sprawy wyglądają trochę jak u Freka. Pomocne może okazać się porozmawianie o tym ze sobą i wspólne nauczenie się, jak najlepiej to wykorzystać. Życzymy wielu czytelniczych przyjemności!

Erwin de Ruiter

Twoja własna historia

Download gratis de PDF Ons verhaal, een aantal bladen waarmee kinderen hun eigen verhaal kunnen opschrijven, tekenen en/of plakken en knippen! Mama gaat logeren is bedoeld als samenleesboek, om met elkaar in gesprek te komen, zijn en blijven over de ingrijpende gebeurtenis van een opname van een van de opvoeders. Tijdens het

Czytaj dalej "
Erwin de Ruiter

Wstęp

Opeens waren wij geen hulpverleners, maar belandden wij zelf in een hulpverleningstraject. Misschien heeft het daarom ook wel zo lang geduurd voordat we konden erkennen dat er hulp nodig was. Dit boek vertelt een deel van ons verhaal. Het vertelt ons verhaal op verschillende manieren, voor verschillende doeleinden. Allereerst is

Czytaj dalej "
Erwin de Ruiter
Wstęp

Opeens waren wij geen hulpverleners, maar belandden wij zelf in een hulpverleningstraject. Misschien heeft het

Czytaj dalej "
Mama jedzie, żeby zostać
Review Mama gaat logeren

Afgelopen donderdag (18 april 2019) is onderstaande recensie van het boek Mama gaat logeren verschenen op Meesters in de psychologie, gerecenseerd door psychologe Collette Molin.

Czytaj dalej "

Ten "rodzicielski" dział jest wsparciem dla książki "Mama idzie spać". Odnośnik do strony odnosi się do odpowiednich stron w książce. Jeśli klikniesz na poniższy odnośnik, pojawią się odpowiednie tematy. Możesz również skorzystać z wyszukiwania tematów, które wyświetli odpowiednie teksty i strony. Jakieś pytania? Więc nie krępuj się kontakt z nami.

Odnośnik do strony

WstępWstęp
Po co czytać Strona 12 - 13 Strona 14 - 15
Strona 16 - 17 Strona 18 - 19 Strona 20 -21
Strona 22 - 23 Strona 24 - 25 Strona 26 - 27
Strona 28 - 29 Strona 30 - 31 Strona 32 - 33
Strona 34 - 35 Strona 36 - 37 Strona 38 - 39
Strona 40 - 41 Strona 42 - 43 Strona 44 - 45
Strona 46 - 47 Strona 48 - 49 Strona 50 - 51
Strona 52 - 53 Strona 54 - 55 Strona 56 - 57
Strona 58 - 59 Strona 60 - 61 Strona 62 - 63

Temat

Przegląd tematów Temat ten jest dobrze omówiony na:
Wstęp Wprowadzenie do części macierzystej
Po co czytać Dodatek do wstępu
Opodatkowanie
Komunikacja
Elastyczne dzieci
Skład rodziny Strona 12 - 13, Strona 36 - 37
Przyczepność
Przypomnienie
Przemoc domowa
Przyjmowanie pomocy
Tęsknota i pożegnanie
Radzenie sobie z emocjami
Oświadczenie
Parentyfikacja
Relacja partnerska Strona 12 - 13,  Strona 32 - 33
Indywidualna uwaga
Planowanie
Pozytywność
Zasady i jasność
Szkoła i środowisko życia
Zabawa i sprzątanie
Stygmatyzacja
Wstęp tymczasowy
Prognoza na przyszłość
Wyjaśnij
Znów w domu
Samoocena
pl_PLPolski

Zapisz się do newslettera

I otrzymuj najnowsze posty, publikacje, aktualizacje i rabaty!

Wydawca Miasto na górze | Zin Vol Zin | Chesterton.NOW | Officer.blog | Mama Goes to Stay