Ga naar de inhoud
Home » Alle berichten » Blog » The Way I Feel

The Way I Feel

Steun ons Klik hier

https://youtu.be/k5BcMhYF49U

Voordat ik na een lange periode mijn vader weer zou gaan ontmoeten schreef ik dit liedje. Het gaat over boosheid en zoete herinnering. Hope you’ll enjoy 😉

Lyrics:

After all these years
Oh, my God, there he is

I remember these good old days
I remember my mother crying on the floor

Cold as Ice,
but sweet and nice
A sea of feelings,
to long ignored
That’s the way I feel
That’s the way I feel

Oh, how I whished, things would be okay
Oh, how I missed you.

Pain and tears,
how to relief?
A fist of anger,
for all the greaf
That’s the way I feel
That’s the way I feel

GRATIS BOEK 'OMGAAN MET VERLEIDING'!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN GRATIS DIGITAAL BOEK (PDF).

We sturen je geen spam! We geven je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

GRATIS boek 'Omgaan met verleiding'!

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang gratis een digitaal boek (PDF).

We sturen je geen spam! We sturen je gegevens niet naar derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Erwin de Ruiter

Erwin de Ruiter

"De ene mens tracht zich uit te drukken in boeken, een ander in laarzen; beide falen waarschijnlijk." - G.K. Chesterton

10 reacties op “The Way I Feel”

 1. Hallo Erwin, Nadat je me enige tijd geleden de link had gestuurd heb ik meerdere malen geprobeerd om je song af te luisteren maar zonder veel succes. Misschien werkt iets op je site niet zo goed? Verder heb ik nl geen problemen met afspelen.
  Natuurlijk heb ik de song wel gelezen… Het hakt er behoorlijk in… Die eerste ontmoeting staat in mijn geheugen gegrift en wat was ik blij om je na zoveel jaar weer te zien!
  Veel trieste gebeurtenissen voor alle betrokkenen hebben hun sporen voor altijd achter gelaten. Van harte hoop ik dat we, al is het allemaal anders, toch nog van elkaar kunnen genieten. Bovenal ben ik heel erg trots op je!
  Je vader, Jan

 2. Hey! Over de mail al even gereageerd, maar thanks voor je reactie! Het niet afspelen kan liggen aan een verouderde browser. Of probeer eens een andere browser. Ik heb er zelf geen problemen mee?

 3. Wow broer, wat een geweldige getuigenis voor deze duistere wereld!
  God is Groot! Bedankt voor je prachtige liedje…..bovendien heb je veel talent om Hem Groot te met je prachtige stem en gitaar geluid !
  Veel liefs lin

 4. Hoi Erwin, Je lied gaat over hoe je je hebt gevoeld en over het gemis. Dat zijn diepe gevoelens, het ontroerde mij ook toen ik dat zo las. Toch heb ik in die tijd jouw gevoel en verdriet hierover wel opgemerkt, en dat gaf mij ook weer verdriet. Voor jou als kind/jongere voel je je verscheurd, verlaten. Een heel moeilijke tijd en het beschadigd je ziel/je leven.

  Dan is het toch zo mooi om te lezen dat je deze gevoelens ombuigt, en je uitstrekt naar je Heiland en Zaligmaker,die er voor je was [al voelde je het zelf misschien niet zo], die er nu is voor jou/jullie, en die komen zal. Dat ervaar je in dit leven ten dele en straks ten volle in het nieuwe Jeruzalem.

  Een goed getuigenis van wat God voor je heeft gedaan en wat Hij voor je betekent.

  We houden van je/van jullie. Liefs Ma en o Rob

 5. He brother! Beetje late reactie……… maar wat ontzettend mooi en ontroerend! Ik heb een traantje weggepinkt hoor! En dan die reactie van je familie, dat is bemoedigend en hartverwarmend! Je getuigt er al van; als Jezus liefde in de pijn gaat komen, komt er herstel en genezing. Heel veel liefs van je zus! Als ik je hoor zingen heb ik wel heimwee hoor, naar de tijd dat we dat samen deden! Maar ooit gaat dat weer gebeuren, is het niet hier dan in heaven 😉

  1. Ha Jantine, goed van je te horen! Bedankt voor je reactie ook, das altijd tof!
   Oh man, ik mis het ook. Heb al een tijd niet meer gespeeld. Laten we weer eens met ‘team 3’ samenkomen 😀

Geef een reactie