Ga naar de inhoud
Home » Uitgeverij » Disclaimer

Disclaimer

Algemeen

Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te geven, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie altijd juist is. Voor de inhoud kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard. Aan de inhoud kunnen ook geen rechten worden ontleend. Tevens mag, behoudens uitzonderingen door de Wet gesteld, zonder schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende(n) geen van de werken op deze website worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of anderszins, hetgeen ook van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking. De uitgever is met uitsluiting van ieder ander gerechtigd de door derden verschuldigde vergoedingen van kopiëren, als bedoeld in artikel 17 lid 2, Auteurswet 1912 en in het k.b. van 20 juni 1974 (Stbl. 351) ex artikel 16b Auteurswet, te innen en/of daartoe in en buiten rechte op te treden.

Auteurs

Stad op een berg kent diverse auteurs die al dan niet bijdragen aan Zin Vol Zin (www.zinvolzin.nl). Publicatie via uitgeverij stad op een berg of publicatie op Zin Vol Zin wil niet zeggen dat de auteurs instemmen met alle aanwezige inhoudelijke content op basis van de website of uitgave van boeken.

Externe links

Deze website bevat tevens links naar websites die niet door Stichting Stad op een berg worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Stichting Stad op een berg controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. De link naar deze websites betekent niet dat Stichting Stad op een berg specifieke producten of diensten, die op deze sites staan, aanbeveelt.

Links

GRATIS BOEK 'OMGAAN MET VERLEIDING'!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN GRATIS DIGITAAL BOEK (PDF).

We sturen je geen spam! We geven je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Geef een reactie