ZinVolZin blog

Welkom op het geloofsblog van Zin Vol Zin, waar inspirerende artikelen, verhalen en inzichten over zinvol geloof, christelijke ethiek en persoonlijke groei te vinden zijn. Duik in onze blogposts en laat je verrijken, zin voor zin een zinnige volzin. We nodigen je uit om deel te nemen aan de discussie en je eigen perspectieven en ervaringen te delen in de reacties. Zin Vol Zin richt zich op zingeving, levensvragen en het volgen van Jezus. 

DavidsLeger
Erwin de Ruiter

Waarom zijn we hier?

Ieder mens kent verleiding in zijn leven. En ja, ieder mens heeft op zijn manier daar een worsteling mee. Hoe mooi zou het zijn om te leren hoe hier beter mee om te gaan?

Lees verder »
Bloed
Erwin de Ruiter
Alleen door het bloed

Er is redding en herstel door het bloed van Jezus. Zonder het bloed van Jezus is er geen herstel mogelijk, geen nieuw leven. Indringers staat niets in de weg om

Lees verder »
C.S. Lewis
Erwin de Ruiter
Doen alsof

Lewis betoogt dat er 2 soorten van ‘doen alsof’ zijn. Een slecht soort, dat in plaats komt van de werkelijkheid, zoals bij iemand die doet alsof hij je helpen zal

Lees verder »
5-delige serie over seksverslaving
Erwin de Ruiter
Werkelijk vrij (5/5)

Het laatste, afsluitend artikel in een reeks over de schadelijke gevolgen van seksverslaving, en hoe hiervan vrij te worden.

Lees verder »
Licht & duisternis
Erwin de Ruiter
The Way I Feel

Voordat ik na een lange periode mijn vader weer zou gaan ontmoeten schreef ik dit liedje. Het gaat over boosheid en zoete herinnering.

Lees verder »
5-delige serie over seksverslaving
Erwin de Ruiter
Identiteit, relatie & seks (4/5)

Hoe vanuit een onbevestigde en ongewortelde identiteit ongezonde patronen kunnen ontstaan? Lees deel 4 van het artikel over de schadelijke gevolgen van seksverslaving, en hoe hiervan vrij te worden.

Lees verder »

GRATIS BOEK 'OMGAAN MET VERLEIDING'!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN GRATIS DIGITAAL BOEK (PDF).

We sturen je geen spam! We geven je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.